Wat klanten zeggen over ons

Bekijk hier wat klanten zeggen over ons en laat zelf een review achter.

F Van MB
F Van MB
2024-01-30
Best choice ever. Al na 2 behandelingen merkte ik het verschil, was echt verbaasd. Ik had het niet verwacht ging er open in maar ben echt zoooooo ontzettend verbaasd. Super happy mee!!! Ik ben al meer zelfverzekerd om strakkere truitjes aan te doen. Kan dit echt iedereen aanraden, het werkt echt mensen, je hebt geen operatie nodig. De dames zijn ook super aardig en denken met je mee. Je wordt volledig in de watten gelegd en krijgt zelfs ook een voedingsadvies op maat. Ik kom hier elke keer weer met plezier naar toe en zal de rest van mijn leven hier profijt van hebben.
Biba Mayer
Biba Mayer
2024-01-15
Ik ben nu iets over de helft van mijn behandelingen. Ik ben nu al 9,5 cm omtrek kwijt. Ik ben hier zo blij mee. Wat een uitkomst Ohja en om niet te vergeten wat voor vreselijk lieve mensen het zijn, die je helpen met je hele traject ❤️
Michael Kool
Michael Kool
2024-01-13
Gaan professioneel te werk. Top dames en altijd gezellig. Ik had dit al veel eerder moeten doen. Resultaten zijn al snel zichtbaar. Ik ben nu met mijn 11de EMS bezig en het voelt al zo veel strakker. Ik zeg, maak een afspraak en ga het zelf ondervinden.
Enes Col
Enes Col
2023-12-21
Weer een tevreden klant erbij, zeer vriendelijk en weten waar ze het over hebben. Het laseren doet ook zijn werk, al na de eerste behandeling gelijk al resultaat!
lida visser
lida visser
2023-12-18
Ik ben sinds september begonnen en zie overduidelijk het verschil in omtrek en in kleding maat
Marjo S
Marjo S
2023-12-09
Toffe persoonlijke begeleiding! Maat kleiner broeken.
Choukoud Loubna
Choukoud Loubna
2023-11-23
Ben erg tevreden, heb een traject van 6maanden vetbevriezen, EMS Ben in 2maanden 11centimeter kwijt geraakt van mijn buik omtrek en moet nog 4 maanden de personeels zijn klant vriendelijk nemen ook echt de tijd voor je en leggen alles uit waar ik meer over wil weten echt een aanrader als je van je buik afwilt en trainen
Heidi Kock
Heidi Kock
2023-11-23
Hi! Ik ben ongeveer 3 maanden geleden begonnen met de Cryolipolyse behandeling. Ik had nooit kunnen geloven dat dit effectief zou zijn. Met enkele cm's ben ik van mijn onderbuik vet af! Bovendien ben ik in het begin goed geinformeerd en kreeg de juiste adviezen mee. Toppers!