BodySculpting PRO

Maak kennis met de BodySculpting PRO

Een gespierde, platte buik en strakkere billen, benen of armen: BodySculpting PRO is een revolutionaire bodyshapingbehandeling waarmee je spiermassa opbouwt, het lichaam meer vormgeeft en je tegelijkertijd vetweefsel verbrandt.

Hoe werkt het?
BodySculpting PRO is het allernieuwste op het gebied van bodyshaping en een enorme hit in Amerika. Het apparaat is ontworpen om mannen en vrouwen te helpen om een strakker en gespierder lichaam te krijgen en zorgt voor maximaal 30.000 sterke spiercontracties in slechts 30 minuten. Dat zijn maar liefst 30.000 sit-ups of 30.000 squats of 30.000 push-ups in een halfuur, nagenoeg zonder spierpijn. Indien er handstukken op je buik passen heb je zelfs 60.000 sit-ups.

De behandeling werkt op basis van een elektromagnetische therapie met een hoge intensiteit. Hierdoor worden de spieren vergroot en nieuwe spiervezels gevormd. Het is tevens een prachtig niet-chirurgisch alternatief voor de ‘Brazillian butt lift’. De krachtige pulsen zorgen voor spiercontracties die je niet kunt bereiken met een work-out in de sportschool. Dit is een work-out zonder working out!

Tijdens deze spiercontracties wordt er vet verbrand, zó veel dat vetcellen zelfs worden afgebroken. Een strakkere en plattere buik, spierversterking of stevige en ronde billen: het is nu mogelijk met BodySculpting PRO.

De gecombineerde voordelen van BodySculpting PRO:

 • Spierontwikkeling: verstevigen, versterken en meer volume
 • Ondersteuning bij vetreductie en huidversteviging


Wat kan je laten behandelen?

Je kan je buik, billen, benen en armen laten behandelen.

De behandeling bestaat uit 6 sessies verspreid over 2-3 weken met tussen iedere behandeling 2-3 dagen. Dit creëert een optimaal resultaat voor 3-6 maanden. Voor het behouden van een optimaal resultaat adviseren wij minimaal 1 onderhoudsbehandeling per 3 maanden. Het is tevens mogelijk om 4 keer per jaar een kuur van 6 behandelingen te ondergaan. Je kan na de behandeling direct weer je dagelijkse bezigheden oppakken.

Verbrand vet en bouw spieren op
De behandeling is niet pijnlijk maar voelt wel als een intensieve work-out. Je kan een lichte spierpijn ervaren na de behandeling. Een behandeling duurt 30 minuten.
Tijdens de behandeling ligt je op de rug of op de buik, afhankelijk van het te behandelen gebied. De handstukken worden op het lichaam gezet en vastgemaakt met een elastische band. Via de handstukken wordt de elektromagnetische energie specifiek gericht op het te behandelen gebied. De elektromagnetische energie zorgt ervoor dat de onderliggende spieren gaan samentrekken.
De spieren reageren op deze sterke spiercontracties en worden dikker, doordat het aantal spiervezels en het volume van iedere spiervezel afzonderlijk toeneemt. Tijdens deze contracties gebruiken de spieren vet.

Het resultaat van BodySculpting PRO
Je ziet de eerste resultaten direct na de behandeling. De beste resultaten zijn 4 weken na de laatste behandeling te verwachten. Daarna zal de verbetering nog verder doorzetten. In de sportschool of bij yoga zal je merken dat de ‘core’ sterker is geworden en dat de oefeningen beter en makkelijker kunnen worden volhouden.

Behandelingen met BodySculpting PRO geven het beste resultaat als de BMI niet al te hoog is (35 is ongeveer maximaal). Een hoger BMI kan uiteraard wel, je bouwt namelijk wel sterkere spieren op in het behandelde gebied, maar ze zijn minder tot nauwelijks zichtbaar vanwege het vetlaagje dat zich net onder de huid en boven de spieren bevindt. Het kan voor jou ook een mooie start zijn om zo te beginnen en gemotiveerd te blijven om aan het lichaam te werken. Wil je afvallen, dan is de BodySculpting PRO wellicht daarna een mooie beloning om de nieuwe lichaamscontouren te benadrukken en strakker te maken.

 • geen grote maaltijd gebruiken voor de behandeling
 • naar het toilet gaan voor de behandeling
 • geen metaal in de buurt van het apparaat houden. Sieraden graag even afdoen en een navelpiercing even tijdelijk verwijderen. Cliënt mag geen telefoon vasthouden tijdens de behandeling en een broek met (metalen) knopen moet worden uitgedaan.
 • BodySculpting PRO is niet geschikt als je een koperspiraaltje hebt (T-Safe, Flexi-T, Ballerine). Een hormoonspiraaltje kan weer wel.
 • de behandeling is niet geschikt bij een metalen implantaat (bijv. pacemaker, defibrillator, schroeven), open wonden in het behandelgebied, bij huidkanker, herpes, hartziekte, diabetes of epilepsie.


De gecombineerde voordelen van BodySculpting PRO:

 • Spierontwikkeling: verstevigen, versterken en meer volume
 • Ondersteuning bij vetreductie en huidversteviging.

Wanneer kan je niet worden behandeld?

 • Ben je zwanger of geef je borstvoeding?
 • Heb je een (open) wond in het behandelgebied?
 • Heb je herpes, diabetes of epilepsie?
 • Huidkanker
 • Snijwonden
 • Hartziekte
 • Metalen implantaten
  pacemaker, defibrillator, koperspiraaltje, schroeven?

 

Adviezen voor en tijdens de behandeling:

 • Geen grote maaltijd voor de behandeling;
 • Indien gewenst nog even naar het toilet gaan voor de behandeling;
 • Geen metaal in de buurt van het apparaat houden. Sieraden svp afdoen, en een navelpiercing svp tijdelijk verwijderen;
 • Geen telefoon vasthouden tijdens de behandeling;
 • Een broek met (metalen) knopen svp uittrekken.