PMU - Permanent Make Up

Permanent Make-Up

Voor een stralend uiterlijk en de beste versie van jezelf ben je bij Fabulous Figure Clinics aan het juiste adres. Je komt altijd verzorgd voor de dag na een behandeling in onze salon.

Geen gedoe voor de spiegel ’s ochtends, maar een wakkere blik. Altijd en overal. Jouw make-up zit altijd on fleek, zelfs na het douchen, een dagje sauna of een flinke regenbui. Je kunt bij Fabulous Figure Clinincs terecht voor permanente make-up wenkbrauwen, permanente make-up dipliner en permanente make-up lippen.

Bij powder brows  worden jouw wenkbrauwen ingeschaduwd met pigment. We brengen op een heel subtiele manier pigment aan op je wenkbrauwen met een PMU-apparaat. Hierdoor lijkt het alsof jij je wenkbrauwen hebt ingekleurd met wenkbrauwpoeder. 

Een variant van de powder brows zijn de ombre powderbrows. Hierbij wordt de voorkant lichter gezet dan het uiteinde, net zoals je natuurlijke wenkbrauwen meestal ook zijn.

Het grootste voordeel van de powderbrows is dat het semi-permanent is. Na ongeveer 1 jaar hoef je pas weer langs te komen voor een touch-up

behandeling, zodat je nóg langer kunt genieten van mooie wenkbrauwen. Zonder dat je elke dag uren voor de spiegel staat. 

De voordelen van powderbrows

  • Deze powderbrowtechniek zorgt voor een natuurlijk resultaat zonder harde lijnen.
  • Het resultaat is semi-permanent. Het blijft ongeveer 1,5 jaar zitten.
  • Het laten zetten van permanente make-up is tijdbesparend. Je hoeft tenslotte niet meer iedere dag aan de slag met wenkbrauwpoeder!
  • Deze nieuwe techniek is een stuk minder agressief en schadelijk voor de huid dan de traditionele vorm van tatoeëren die voorheen gebruikt werd.

Voor de powder brow behandeling vindt er altijd een consult plaats waarbij wij kijken naar jouw gezichtsvorm en natuurlijke wenkbrauwen. Natuurlijk luisteren we naar jouw persoonlijke wensen. Ook zorgen wij voor de nabehandeling van de wenkbrauwen..

Dip-liner permanent make-up is een techniek waarbij pigmenten permanent in de huid worden aangebracht om een dipliner-effect te creëren. Met deze procedure kan de illusie van een perfect aangebrachte dip liner worden gecreëerd, zonder dat je dagelijks make-up hoeft aan te brengen.

Bij oog, permanent make-up wordt gebruik gemaakt van een fijne naald om gekleurde pigmenten in de bovenste laag van de huid rondom bove de oogleden aan te brengen.

Elke dag de perfecte oogopslag met permanente dipliner

Geen gedoe meer met ongelijke of uitgelopen eyeliner,  maar elke dag mooie verzorgde ogen. Zonder dat je uren voor de spiegel hoeft te staan. Dat is het resultaat van een permanente dipliner behandeling bij Fabulous Figure clinics.

Tijdens het intakegesprek kijken we welke kleur en vorm eyeliner het beste bij je ogen, de kleur van je wimpers, je huid en de vorm van je gezicht past. Met ‘gewone’ make-up tekenen we de eyeliner boven je ooglid. Pas als jij helemaal tevreden bent met de kleur én de vorm, beginnen we met het aanbrengen van de permanente make-up dipliner.

De behandeling is te vergelijken met het zetten van een tatoeage. Met de professionele apparatuur wordt er pigment in je huid geprikt.

Permanent make-up op de lippen, ook wel bekend als lippen-permanent make-up (PMU), is een procedure waarbij pigmenten permanent in de lippen worden aangebracht om de lipkleur en vorm te verbeteren. Het kan worden gebruikt om de lippen voller te laten lijken, de lipcontouren te definiëren of zelfs om kleurverlies te corrigeren.

Bij deze techniek wordt een fijne naald gebruikt om gekleurde pigmenten in de huid van de lippen te deponeren. Er zijn verschillende technieken en stijlen die kunnen worden toegepast, afhankelijk van de gewenste liplook. Hierbij kan gedacht worden aan een natuurlijke tint die overeenkomt met je natuurlijke lipkleur, een subtielere tint of zelfs een gedurfde, opvallende kleur.